top of page

De perfecte app voor vrouwen

Mindfullbody app

De mindfullbody app biedt op maat gemaakte voedingsschema's en trainingsschema's voor vrouwen die willen afvallen, aankomen of een gezondere leefstijl willen aan leren. In de mindfullbody app wordt je persoonlijk begeleidt door een coach zodat je weet wat je moet doen om je doelen te behalen. daarnaast bied mindfullbody ook een mindset programma om positiever en mentaal sterker te worden.

Content Mindful Body app-6.png

Op maat gemaakte voedingsschema

Na het bespreken van jouw doelen in een intake gesprek, gaat de coach voor jou aan de slag om een voedingsschema te maken aan de hand van jouw voedingsgewoonten. In dit schema krijg jij elke dag bij alle eetmomenten te zien wat je kunt eten om je doel te behalen. Het enige dat jij nog zou moeten doen is boodschappenhalen en de stappen van de bereiding volgen. Met het volgen van het op maat gemaakte voedingsschema, bereik jij gegarandeerd je doel! 

Op maat gemaakte trainingsschema

Na het bespreken van jouw doelen in een intake gesprek, gaat de coach voor jou aan de slag om een workoutschema te maken aan de hand van jouw wensen en levensstijl. Met jouw workoutschema kan jij thuis of in de sportschool trainen op dagen die jou uitkomen. In het schema worden alle oefeningen uitgebreid uitgelegd en kun je meteen zien hoeveel kcal jij verbrandt hebt. Mocht er iets veranderen in jouw leven, dan wordt jouw schema daar op aangepast

Content Mindful Body app-7.png
bottom of page