top of page

5 tips voor een positieve mindset

Iedereen wilt bepaalde doelen behalen en doelen behaal je met een positieve mindset, maar hoe werk je precies aan een positieve mindset en waar begin je? Hier zijn 5 tips voor een positieve mindset ome doelen te behalen..


1. Positief denken

Ons denken beïnvloed onze attitude en onze attitude beinvloed hoe wij ons gedragen. Dit dagelijkse ritueel beïnvloed ons leven!

Om geluk te ervaren, is het dus belangrijk dat je positief leert denken. Dit leer je door zodra er een negatieve gedachte bij je opkomt, je het meteen vervangt door het positieve tegenovergestelde. Of een gedachte dat jou een goed gevoel geeft.

Blijf dit oefenen zodat het een gewoonte wordt en je niet anders kan dan positief te denken!


2. Positief praten

De manier hoe je praat bepaalt wat je aantrekt in je leven.

Alles wat je uitspreekt heeft energie en energie trekt energieaan. Spreek je veel negativiteit uit dan trek je dat aan in je leven, dat in verschillendegebieden van je leven tot uiting komt. Spreek je vaak positiviteit uit dan kan je alleen maar positiviteit aantrekken waardoor je geluk ervaart op verschillende gebieden in je leven.

Denk na voordat je wat uitspreekt en probeer alleenmaar positieve dingen te zeggen (ook over jezelf)!


3. Dankbaarheid

Door dankbaar te zijn, zorg je ervoor dat je meer dingen die je wilt in je leven aantrekt.

Wanneer je dankbaar bent, straal je energie uit die meer dingen op je pad brengt waar je dankbaar voor kan zijn. Zo werkt de wet van aantrekkingskracht. Wees dankbaar voor alle kleine en grote dingen om je heen en je zal het gevoel van geluk ervaren, omdat je dan beseft wat je heb en wat je kan!

Oefen dankbarheid door elke ochtend voor 10 dingen dankbaar te zijn. Maak er een gewoonte van !


4. Doelen opschrijven

Schrijven zorgt ervoor dat je een beeld creëert en beelden manifesteren.

Schrijven is altijd goed en dus ook voor het behalen van je doelen. Wanneer je een doel hebt en het opschrijft dan komen er automatisch beelden van je doel bij je op, je ziet het doel voor je. Deze beelden helpen je doel manifesteren omdat de wet van aantrekking sterk reageert op beelden, je geeft als het ware een duidelijk beeldvan wat je wilt en dat trek je aan.

Schrijf dagelijks het zelfde doel op zodat je het dagelijks voor je ziet en je zal het sneller manifesteren!


5. Herhaling

Gewoontes worden gevormd door herhaling. Herhaal positiviteit en het wordt een deel van je leven.

Alles wat je ''normaal'' doet in je leven is een gewoonte voor jou geworden doordat je het dagelijks herhaalde. Je ochtend routine is een gewoonte omdat je elke ochtend het zelfde doet en zo werkt het met alles. Als je positief wilt zijn en zo je doelen wilt behalen, is het belangrijk dat je elke dag oefent totdat het iets is geworden waar je niet meer bij na hoeft te denken

Creëer je eigen positieve routine en maak het tot een gewoonte door het elke dag te herhalen!

12 weergaven0 opmerkingen
bottom of page